Πώς να επιλέξετε τον τέλειο τύπο κρεβατιού

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικός μπορεί να είναι ο καλός ύπνος για μια υγιή και ευτυχισμένη ζωή. Γι' αυτό είναι τόσο σημαντικό να επιλέξετε ένα πλαίσιο και στρώμα κρεβατιού που να ταιριάζουν με το στυλ, τον τρόπο ζωής αλλά και τον τρόπο που κοιμάστε.

Εξάλλου, όλοι περνάμε ένα μεγάλο μέρος της ζωής μας σε ΄ύπνο.

Το κρεβάτι σας πρέπει να είναι ένα μέρος που αγαπάτε.

 

Υπάρχουν πολλοί τύποι κρεβατιών που διατίθενται για κάθε είδος ύπνου. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν τύποι κρεβατιών και στρωμάτων για ελαφρύ ύπνο, βαρύ ύπνο και όλους τους ενδιάμεσους. Ο κάθε τύπος ταιριάζει με διαφορετική προσωπικότητα.

 

Υπάρχουν μοντέρνα κρεβάτια, παραδοσιακά κρεβάτια, κρεβάτια με αποθήκη και τόσα άλλα είδη κρεβατιών. Είναι βέβαιο ότι θα βρείτε ένα που ταιριάζει με τις προτιμήσεις σας.

 




Μοντέρνα στυλ κρεβατιού

Αν σας αρέσει μια καθαρή, μοντέρνα και κομψή εμφάνιση στην κρεβατοκάμαρά σας, προτιμήστε το κρεβάτι με πλατφόρμα. Τοποθετημένο πιο κοντά στο πάτωμα από ένα παραδοσιακό κρεβάτι, ένα κρεβάτι πλατφόρμας απαιτεί μόνο ένα στρώμα και χωρίς ελατήριο κουτιού, κάτι που αποτελεί επιπλέον οικονομία.


 Κλασικά στυλ κρεβατιού

Ωστόσο, αν σας αρέσει μια πιο κλασική εμφάνιση στην κρεβατοκάμαρά σας, αναζητήστε ένα παραδοσιακό κρεβάτι που απαιτεί ένα στρώμα και ένα κουτί ελατήριο. Πολλά παραδοσιακά κρεβάτια πωλούνται ως ένα κομμάτι με το κεφαλάρι ήδη τοποθετημένο. Εάν όχι, μόλις βρείτε το τέλειο στρώμα σας, επιλέξτε ένα κεφαλάρι που ταιριάζει στο προσωπικό σας στυλ και τη διακόσμηση του υπνοδωματίου σας. Τα κεφαλάρια κυμαίνονται από παραδοσιακά έως μοντέρνα. Υπάρχει πραγματικά ένα κεφαλάρι διαθέσιμο για κάθε στυλ κρεβατοκάμαρας.



Βασικά ζητήματα κατά την επιλογή ενός κρεβατιού

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την έρευνα τύπων κρεβατιών.

 Σκεφτείτε το μέγεθος του δωματίου σας. Έχετε χώρο για ένα μεγάλο κρεβάτι ή ένα μικρότερο κρεβάτι θα εξοικονομούσε χώρο για την συρταριέρα, την καρέκλα ή το γραφείο σας;

 

Θα προτιμούσατε ένα κρεβάτι με χώρο αποθήκευσης; Τα κρεβάτια αποθήκευσης έχουν συρτάρια κάτω από το κρεβάτι, γεγονός που αφαιρεί την ανάγκη για συρταριέρα στην κρεβατοκάμαρά σας. Τα κρεβάτια με χώρο αποθήκευσης προσφέρουν απλώς επιπλέον χώρο για οτιδήποτε θέλετε να κρατήσετε στο δωμάτιό σας, αλλά μπορεί να μην θέλετε να το εμφανίσετε. Σκεφτείτε ρούχα εκτός εποχής, κορνίζες, σεντόνια και κουβέρτες, επιτραπέζια παιχνίδια - οτιδήποτε.

 

Έχετε κατοικίδια και παιδιά; Επιλέξτε ένα χαμηλότερο κρεβάτι εάν θέλετε τα παιδιά και τα κατοικίδια να μπορούν να πηδούν εύκολα στο κρεβάτι μαζί σας. Επιλέξτε ένα ψηλότερο κρεβάτι εάν θέλετε ο χώρος να είναι μόνο για ενήλικες.

 

Ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις του κρεβατιού ή του στρώματός σας, η αγορά ενός κρεβατιού είναι μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που παίρνετε για εσάς και την οικογένειά σας. Σκεφτείτε το μέγεθος του δωματίου, την άνεση του στρώματος και τις προτιμήσεις στυλ πριν επιλέξετε το κρεβάτι των ονείρων σας. Και, εμπιστευτείτε μας: Αυτό το κρεβάτι υπάρχει.

Δείτε τα κρεβάτια μας