Μενού
Καλάθι

ΑΝΑΤΟΜΙΚΟ ΣΤΡΩΜΑ MUST GRECO STROM Ημίδιπλο από 111 έως 120cm

ΑΝΑΤΟΜΙΚΟ ΣΤΡΩΜΑ MUST GRECO STROM Ημίδιπλο από 111 έως 120cm
  • Stock: Διαθέσιμο, Παράδοση σε 7–15 ημέρες
  • Κωδικός: 100-019-111120
Δημοφιλές προϊόν
420,42€
546,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 420,42€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ύφασμα stretch antibacterial

Το ύφασμα STRETCH ANTIBACTERIAL πληροί τα αυστηρότερα standards υγιεινής καθώς εμποδίζει την προσβολή από ακάρεα σκόνης, παρέχει αντιβακτηριδιακή, αντιμυκητισιακή και αντιπαρασιτική προστασία. Η αποτελεσματική και μακροπρόθεσμη επεξεργασία ANTIBACTERIAL εφαρμόζεται κατά την διαδικασία παραγωγής της ίνας του υφάσματος. Αυτό επιτρέπει την προστατευτική της επίδραση παραμένει για όσο χρονικό διάστημα χρησιμοποιείται το στρώμα.

Το ύφασμα αυτό είναι κατασκευασμένο βάσει προδιαγραφών του ευρωπαϊκού OEKO-TEX STANDARD 100.

Dacron wad

Λευκή υποαλλεργική βάτα, με αντιβακτηριδιακή πιστοποίηση που προσφέρει μεγάλη ελαστικότητα και επιτρέπει τον εσωτερικό αερισμό του στρώματος.

Inner microfoam plus

Αφρώδες υλικό υψηλής πυκνότητας και αντοχής που προσφέρει μεγάλη ελαστικότητα, ευκαμψία και ομοιομορφία, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη απόδοση συμπεριφοράς του στρώματος.

Inner flex premium

Αφρώδες υλικό εξελιγμένης τεχνολογίας το οποίο με την ανοιχτή κυτταρική του δομή επιτρέπει την διαπνοή του αέρα στο εσωτερικό του στρώματος ενώ παράλληλα παρέχει μεγάλη ελαστικότητα, άριστη επαναφορά και ανθεκτικότητα ακόμα και μετά από χρόνια χρήσης.

Flex layer premium

Αφρώδες υλικό εξαιρετικής αντοχής που προάγει τη διατήρηση της ομοιομορφίας τους στρώματος και συμβάλλει στην ανάδειξη της ανατομικής του συμπεριφοράς.

Flexcoat

Ένα ιδιαίτερα εύκαμπτο και ανθεκτικό τρισδιάστατο υλικό, που λειτουργεί ως άριστο σύστημα προστασίας των πρώτων υλών, συμβάλλοντας έτσι στη σωστή λειτουργία και την αναπαυτικότητα του στρώματος.

7 zone pocket springs 500s

Μονάδα ανεξάρτητων ελατηρίων που φιλοξενούνται ξεχωριστά σε υφασμάτινους θύλακες. Οι 7 διαφορετικές ζώνες στήριξης επιτρέπουν την επιμέρους ελαστικότητα του κάθε ελατηρίου και παρέχουν ένα υψηλό βαθμό υποστήριξης. Έτσι ρυθμίζεται η κατανομή της πίεσης και εξασφαλίζεται η εργονομική προσαρμογή με το σωματικό βάρος.

Τηρείται η αναλογία 260τμχ ανά m2

Frame support

Ατσάλινο πλαίσιο περιμετρικής στήριξης που διασφαλίζει τη σταθεροποίηση των ελατηρίων και της διάστασης του στρώματος.

Foam support

Αφρώδες υλικό υπερενισχυμένης πυκνότητας για την περιμετρική υποστήριξη του στρώματος. Επιπλέoν με τις ειδικές εγκοπές σε σχήμα V στις κατά μήκος πλευρές που διαθέτει, εξασφαλίζεται ο άριστος εξαερισμός του στρώματος.

Quilted hill jump system

Επεξεργασία καπιτονέ με σύστημα Jump τελευταίας τεχνολογίας για εξαιρετικά απαλή αίσθηση.

ΜΕΓΕΘΟΣ
Cookies
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της.